16 minutes ago, ComGrafPL said:Masz zainstalowany dodatkowy moduł baselinkera? Jeśli nie, to nich Ci wyślą go. Integracje na panelu baselinkera, jeśli chodzi o statusy są poprawnie ustawione? Tak samo jak ustawienia API w preście?
Dzięki za odpowiedź. W ustawieniach API presty wszystko jest zaznaczone co sie da, każdy wiersz i każda kolumna.
Nie słyszałem jeszcze o tym module. Do czego on służy?
Co do ustawień integracji baselinkera to jest ich bardzo dużo ale większość była nieruszona i co ciekawe integracja presta-->allegro działa ale nie na odwrót. Czyli jak coś zdejme z presty to znika z allegro ale jak ktoś zrobi zamówienie na allegro to pojawia się ono w presta ale ilość pozostałych przedmiotów się nie aktualizuje.
Moje ustawienia wyglądają tak, możliwe że coś tutaj jest źle bo zacząłem baselinkera używać dopiero pare dni temu i jeszcze nie jestem w tym biegły ale na chłopski rozum - tak mi pisali w supporcie skoro zostało utworzone opłacone zamówienie przez API to stan też powinien ulec zmianie chyba, że aktualizacja stanu odbywa się w osobnym żądaniu, które nie jest wysyłane z jakiegoś powodu? Szczerze to chciałem uniknąć studiowania backendu presty...