nikoz Posted October 20, 2022 Share Posted October 20, 2022 Καλησπέρα στην ομαδα, Εχω ενα θεματάκι με τo email που λαμβάνει ο πελάτης μετά την παραγγελία. Δεν βγαίνει σωστά. Δείτε την εικόνα. Δοκίμασα διαφορους τρόπους πληρωμής πχ αντικαταβολη και ειναι το ίδιο. Στο Translations-> Emails-> Core emails->order_conf βλεποντας το φαινεται σωστό, χωρίς λάθος. Δοκίμασα να αντιγράψω το αντιστοιχο template απο το classic theme στο δικό μου theme μπας και ηταν αυτο το προβλημα αλλα τπτ. Το περιεργο ειναι οτι το μεηλ που λαμβανω σαν διαχειριστης φαινεται σωστο. Καποια ιδέα πως μπορει να διορθωθει? Επίσης ακομα δεν εχω βρει πως να λαμβάνει ο πελάτης μόνο αυτο το email και οχι 2. Δεν βλεπω το λογο γιατι το prestashop στέλνει 2 μεηλ ταυτοχρονα. Ευχαριστώ πολυ εκ των προτερων. PS Version: 1.7.8 Νικος Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpgz710 Posted October 20, 2022 Share Posted October 20, 2022 πρεπει να το αλλαξεις και στα 3 αρχεια των αντιστοιχων mails Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChristosBas Posted November 30, 2022 Share Posted November 30, 2022 Έχω το ίδιο πρόβλημα. Και στα 3 αρχεία τι εννοείς ; Μπορείς να δώσεις τις θέσεις τους ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts