Jump to content

Edit History

d3s1gn3r

d3s1gn3r

Μάλλον δεν κατάλαβες καλά την ερώτησή μου. Δεν έγραψα οτι ψάχνω για κανένα module μεσα σε smarty template αρχεία. Ξερω πολυ καλα τι ειναι το smarty template . Αυτο που ρώτησα είναι πως μπορεί κάποιος μέσα σε ενα smarty αρχειο (.tpl) να τσεκάρει με (IF) αν κάποιο module στο back office (admin) ειναι ενεργο ή οχι. Φτιάχνω το δικό μου Theme και έψαχνα για το αντιστοιχο "IF" statement της PHP. Anyway σε περιπτωση που το χρειαστεί και κάποιος άλλος... xρησιμοποίησα  το:

{if Module::isEnabled('modulename')} .... {/if}

και έκανα μια χαρά τη δουλειά μου.

d3s1gn3r

d3s1gn3r

Μάλλον δεν κατάλαβες καλά την ερώτησή μου. Δεν έγραψα οτι ψάχνω για κανένα module μεσα σε smarty template αρχεία. Ξερω πολυ καλα τι ειναι το smarty template . Αυτο που ρώτησα είναι πως μπορεί κάποιος μέσα σε ενα smarty αρχειο (.tpl) να τσεκάρει με (IF) αν κάποιο module στο back office (admin) ειναι ενεργο ή οχι. Φτιάχνω το δικό μου Theme και έψαχνα για το αντιστοιχο "IF" statement της PHP. Anyway σε περιπτωση που το χρειαστεί και κάποιος άλλος... xρησιμοποίησα  το:

{if Module::isEnabled()} .... {/if}

d3s1gn3r

d3s1gn3r

Μάλλον δεν κατάλαβες καλά την ερώτησή μου. Δεν έγραψα οτι ψάχνω για κανένα module μεσα σε smarty template αρχεία. Ξερω πολυ καλα τι ειναι το smarty template . Αυτο που ρώτησα είναι πως μπορεί κάποιος μέσα σε ενα smarty αρχειο (.tpl) να τσεκάρει με (IF) αν κάποιο module στο back office (admin) ειναι ενεργο ή οχι. Φτιάχνω το δικό μου Theme και έψαχνα για το αντιστοιχο "IF" statement της PHP. Anyway ε περιπτωση που το χρειαστεί και κάποιος άλλος... xρησιμοποίησα  το:

{if Module::isEnabled()} .... {/if}

• Create New...