993914_1508427817 Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Dzień dobry, Na stronie od długiego czasu nie było nic robione. Jedyne co zrobiłem to 12 sierpnia wykonałem czynność zabezpieczającą mój sklep za poradą kolegi z tego forum. Prawdopodobnie od tamtego czasu nie działa mi formularz kontaktowy. Czy ktoś ma jakiś pomysł jak to naprawić ? Gdy próbuje wysłać wiadomośc to mam komunikat. Wystąpił błąd podczas wysyłania wiadomości, spróbuj ponownie.https://www.rapdach.pl/pl/kontakt Quote Na serwerze wszedłem do pliku config/smarty.config.inc.php i usunąłem te 4 linijki kodu: if (Configuration::get('PS_SMARTY_CACHING_TYPE') == 'mysql') { include _PS_CLASS_DIR_.'Smarty/SmartyCacheResourceMysql.php'; $smarty->caching_type = 'mysql'; } Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Edycja tego kodu nie powinna mieć żadnego wpływu na działanie formularza kontaktowego. Emaile wysyłasz przez SMTP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
993914_1508427817 Posted August 25, 2022 Author Share Posted August 25, 2022 (edited) On 8/23/2022 at 5:03 PM, endriu107 said: Edycja tego kodu nie powinna mieć żadnego wpływu na działanie formularza kontaktowego. Emaile wysyłasz przez SMTP? A jak to sprawdzić ? Po prostu w preferencje > kontakt mam wpisany adres email. Nigdy nic z tym nie robiłem nagle przestało działać Już chyba wiem gdzie problem. Odnalazłem te ustawienia - i faktycznie zmieniliśmy dostawe hostingu pod poczte wczesniej to byl gmail teraz mamy innego ale jak wpisuje poprawne ustawienia to i tak nie dziala ... mam problem z haslem SMTP to ma byc haslo do skrzynki czy jakies inne ? Edit: PROBLEM NAPRAWIONY jak zwykle mega wielkie dzięki ! Edited August 25, 2022 by 993914_1508427817 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts