Michal123456 Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 (edited) Dobrý den, používám Prestashop 1.7.3. s template classes. Mám problém, že po dokončení objednávky se mi zobrazí toto (viz. foto). Bohužel se mi nedaří změnit tři věci: 1. Překlad Pokud jdu do překladu > Shop > Theme > Checkout, tak zde vůbec nevidím potřebu něco překládat. Vše je přeloženo a navíc tam tento nepřeložený text ani není. Lze to třeba smazat a doplnit viz. bod 3. 2. Nezobrazuje se mi název eshopu Jedná se o větu hned na začátku: Vaše objednávka na..<Název obchodu>.. 3. Šlo by nějak doplnit rámeček s variabilním symbolem? Informace do mailu chodí v pořádku. Moc děkuji. Edited August 21, 2022 by Michal123456 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
knacky Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 (edited) Zdravím, určitě lze. Nicméně na vysvětlování je to složitější. Pro programátora je to otázka pár minut. Přehled zobrazuje každý platební modul extra. Takže, pokud se používá více platebních metod, musí se udělat úprava u všech. Edited August 22, 2022 by knacky (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal123456 Posted August 22, 2022 Author Share Posted August 22, 2022 A ty to dokážeš opravit? Kolik by to stálo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knacky Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 Určitě dokážu jako programátor modulů. Pokud půjde pouze o tyto tři malé úpravy, tak i zdarma. Dnes mám již počítač vypnutý. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knacky Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 chybí název obchodu: * buď je špatně překlad, nebo špatně upravený TPL soubor nebo ./modules/ps_wirepayment/views/templates/hook/payment_return.tpl variabilní symbol: ./modules/ps_wirepayment/views/templates/hook/_partials/payment_infos.tpl překlady: * existují, ale nesmí se zadávat do vyhledávání překladu celá věta, protože obsahuje v sobě zástupné znaky %s * stačí se podívat do ./modules/ps_wirepayment/views/templates/hook/ps_wirepayment_intro.tpl * v překladech je to např. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal123456 Posted August 24, 2022 Author Share Posted August 24, 2022 Ahoj, moc si vážím tvého času a pomoci, moc děkuji!! Bohužel asi dělám něco špatně: Název obchodu Je v překladech i souboru správně a i přesto se nezobrazuje. Zkoušel jsem obejít napsáním názvu natvrdo do překladu (místo %S), ale nic to neudělalo. Variabilní symbol: Doplnil jsem text do souboru tpl. Ve výsledku vidím var. symbol, ale nezobrazuje se text 😞 Překlad textu (nebo smazání): Takový text v souboru není: Link to comment Share on other sites More sharing options...
knacky Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Zdravím. A proto jsem navrhoval moje služby. Mohl bych se připojit i vzdáleně přes AnyDesk a během pár minut by bylo vyřešeno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts