Gabriel Leonard Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 Va salut! Am o problema cu al meu magazin online realizat in prestashop 1.6. Am încărcat feed-ul de produse în Google Merchant Center și acolo se preiau preturile fără TVA, chiar dacă în site în modul preturile sunt setate cu TVA. S-a intamplat asta din senin, a mers foarte bine mult timp. Google îmi dezactiveaza produsele unul câte unul când site-ul este accesat cu crawlere. Nu știu ce sa mai fac, nu știu la cine sa apelez. V-am atașat și niște imagini cu un test facut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo Burlibasa Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Salutare, Problema din printscreen-uri este total diferita de problema descrisa in topic. Problema din printscreen poate fi rezolvata cu modulul asta: https://addons.prestashop.com/en/seo-natural-search-engine-optimization/47867-google-breadcrumb-schema.html Cat despre preturile cu TVA, cam orice programator te-ar putea ajuta cu depanarea si rezolvarea problemei, e cam imposibil de depanat pe forum, e nevoie de date. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaurus Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 eroarea din printscreen este de nume de produs, articolul nu are setat numele in feed problema cu TVA se poate rezolva direct in baza de date, in tabelele de produs imparti pretul curent la tva folosit (sa zicem 19%) si setezi cota de tva de 19% la produse (prin ID al tva-ului) e banal de rezolvat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts