Spreh Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 Cześć, mam na serwerze prestashop pare modułów, których nie widzę wchodząc przez backoffice do "menedżer modułów" ale wchodząc przez ftp są widoczne w folderze. Czym to może być spowodowane? Jestem laikiem więc proszę o wyrozumiałość. Pozdrawiam serdecznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1 endriu107 Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 Jeśli moduły są na serwerze katalogu modules ale nie są widoczne w panelu to prawdopodobnie są w niepoprawnym formacie, tzn. mogą być nierozpakowane lub nazwy ich plików czy też folderów są niepoprawne według standardów presty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Mediacom87 Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 Cześć, to całkiem proste. Przez FTP, w katalogu modules, masz listę wszystkich modułów obecnych w Twojej instalacji, ale dotyczy to zarówno modułów zainstalowanych, wyświetlanych na liście modułów, jak i modułów odinstalowanych, te są widoczne w Katalogu modułów podczas wyszukiwania i możesz je wtedy zainstalować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Spreh
Cześć, mam na serwerze prestashop pare modułów, których nie widzę wchodząc przez backoffice do "menedżer modułów" ale wchodząc przez ftp są widoczne w folderze. Czym to może być spowodowane?
Jestem laikiem więc proszę o wyrozumiałość.
Pozdrawiam serdecznie.
2 answers to this question
Recommended Posts