lukruk33 Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 (edited) Dzień dobry Przy aktualizacji opisów oraz cen w swoim sklepie zauważyłem że przy większości nie ma problemu jego edycji: Jednakże przy jednym z nich (dokładnie Majeranku) wyświetla mi się komunikat: Bardzo proszę o pomoc. Osobiście rozwiązanie widzę jedynie w postaci utworzenia na nowo produktu, ale nie wiem czy problem nie pojawi się ponownie. Edited August 2, 2022 by lukruk33 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Krystian Podemski Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 Komunikat błędy pokazuje, że podany plik nie istnieje. W pierwszej kolejności sprawdź czy na serwerze masz ten plik: src/PrestaShopBundle/Resources/views/Admin/Product/ProductPage/Forms/form_warehouse_combination.html.twig Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 lukruk33 Posted August 29, 2022 Author Share Posted August 29, 2022 Dziękuje Panie Krystianie Sprawdziłem ftp i znalazłem plik, o którym Pan pisał. Co mogę w w takim przypadku zrobić aby móc ponownie edytować produkt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
lukruk33
Dzień dobry
Przy aktualizacji opisów oraz cen w swoim sklepie zauważyłem że przy większości nie ma problemu jego edycji:
Jednakże przy jednym z nich (dokładnie Majeranku) wyświetla mi się komunikat:
Bardzo proszę o pomoc.
Osobiście rozwiązanie widzę jedynie w postaci utworzenia na nowo produktu, ale nie wiem czy problem nie pojawi się ponownie.
Edited by lukruk33 (see edit history)Link to comment
2 answers to this question
Recommended Posts