Universis Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Startuję z Presta shop i jeszcze nie bardzo jestem zorientowany w zasadzie we wszystkim. Jedno z pierwszych pytań jakie mam to czy Presta ma swoją (wbudowaną) bramkę do płatności ? Drugie pytanie to czy mogę mieć swoją, przez siebie napisaną bramkę do płatności ? No może dodatkowo zapytam: co sądzicie o bramce Viva Wallet ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Daresh Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Coś tam ma Presta, ale raczej mało opłacalne i rozpowszechnione. Podstawowe pytanie to czy Twoim punktem zainteresowania są bramki płatności czy może wolisz mieć sklep, na którym ludzie faktycznie będą kupować. W PL liczą się systemy, które ludzie znają, a nie jakieś egzotyki o jakich pierwszy raz słyszą jak ta Viva, czy własna bramka, która nie wiem jak miała by działać, przecież to trzeba albo zapłacić z banku, albo mieć pieniądze przelane / spięte z jakimś systemem, którym następnie się płaci. Dla sklepów w PL to najlepiej PayU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Universis Posted July 20, 2022 Author Share Posted July 20, 2022 1 minutę temu, Daresh napisał: Dla sklepów w PL to najlepiej PayU. Zapomniałem dodać że w Jukeju ma ta bramka pracować więc PayU raczej nie przejdzie. Poszukuję czegoś co by tak strasznie nie "zdzierało ze mnie skóry", więc drążę pod tym kątem temat, PayPal np. - to jest zdzierca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Daresh Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 No ale PayPal to jest faktycznie mega zdzierca, raczej wszystko inne powinno być w porównaniu z PayPalem w miarę OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Universis
Startuję z Presta shop i jeszcze nie bardzo jestem zorientowany w zasadzie we wszystkim.
Jedno z pierwszych pytań jakie mam to czy Presta ma swoją (wbudowaną) bramkę do płatności ?
Drugie pytanie to czy mogę mieć swoją, przez siebie napisaną bramkę do płatności ?
No może dodatkowo zapytam: co sądzicie o bramce Viva Wallet ?
3 answers to this question
Recommended Posts