Seithe Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Cześć, mam problem z edycją tekstu, ponieważ wywaliło mi narzędzia i zaczął mi się wyświetlać kod. Dopiero się uczę presty, więc proszę o wyrozumiałość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Przeniosłem do Polskiej sekcji forum. Podaj więcej informacji, jaka wersja presty, masz jakieś dodatkowe moduły? W konsoli są jakieś błędy? Czyszczenie pamięci podręcznej nie pomaga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Seithe Posted July 18, 2022 Author Share Posted July 18, 2022 On 7/15/2022 at 6:10 PM, endriu107 said: Przeniosłem do Polskiej sekcji forum. Podaj więcej informacji, jaka wersja presty, masz jakieś dodatkowe moduły? W konsoli są jakieś błędy? Czyszczenie pamięci podręcznej nie pomaga? Wersja Prestashop 1.7.8.6 Czyściłam pamięć podręczną oraz pliki cache, nic to nie daje, myślę, że jest to związane z javascript- próbowałam zmieniać czcionkę i chyba coś poszło nie tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 Warto zobaczyć do konsoli przeglądarki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Seithe
Cześć, mam problem z edycją tekstu, ponieważ wywaliło mi narzędzia i zaczął mi się wyświetlać kod. Dopiero się uczę presty, więc proszę o wyrozumiałość.
3 answers to this question
Recommended Posts