tokarool Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Mam problem, nie mam pozycji "Ilość" w zakładce ustawienia podstawowe (prawa strona pod indeks) oraz w samej zakladce Ilość, pierwsza pozycja to "minimalna ilosc sprzedazy" Z czego to wynika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ComGrafPL Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Włącz tryb debugowania i sprawdź, czy masz jakieś błędy. Masz włączone "Włącz zarządzanie magazynem" w preferencjach? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 tokarool Posted July 9, 2022 Author Share Posted July 9, 2022 2 hours ago, ComGrafPL said: Włącz tryb debugowania i sprawdź, czy masz jakieś błędy. Masz włączone "Włącz zarządzanie magazynem" w preferencjach? 2 dni klikania i szukania dziury w cały, a całość leżała u podstaw "Włącz zarządzanie magazynem", Dzieki! Przy okazji zapytam czy polecasz jakaś thems badz strone z nimi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
tokarool
Mam problem, nie mam pozycji "Ilość" w zakładce ustawienia podstawowe (prawa strona pod indeks) oraz w samej zakladce Ilość, pierwsza pozycja to "minimalna ilosc sprzedazy" Z czego to wynika?
2 answers to this question
Recommended Posts