Jirka b Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 (edited) Zdravím všechny, chtěl bych požádat o radu, kde odstraním DPH z košíku. viz screeny. Už jsem možnosti DPH vypnul snad všude administraci. Několikrát jsem prošel překlady modulů, ale ty poslední dvě DPHáčka se mi nedaří odstranit. Na úvodní stránce košíku je DPH, ale v dalších krocích košíku už už není. Prestu mám 1.7.8.6, šablona je: Kids and Toys Store Verze 1.1.8 Budu vděčný za každou pomoc. Jirka Edited July 1, 2022 by Jirka b (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
knacky Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 1. {$cart.labels.tax_short} ./themes/tvoje téma/modules/ps_shopingcart/modal.tpl 2. {$cart.labels.tax_short}, {$cart.totals.total_including_tax.label}, {l s='%label%:' sprintf=['%label%' => $cart.subtotals.tax.label] ./themes/tvoje téma/templates/checkout/_partials/cart-summary-totals.tpl 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirka b Posted July 10, 2022 Author Share Posted July 10, 2022 Maximální poděkování 👍 problém vyřešen, ještě jednou děkuji. Jirka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
knacky Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Rád jsem pomohl. Můžeš dát like kliknutím na šedé srdce pod příspěvkem. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts