Damatess Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Dobrý den,vytvářím si vlastní šablonu prestashopu, ale narazil jsem na jeden velký problém. Když si změním nějaký údaje ve zdrojovém kódu např. header.php tak ať tam změním cokoliv, tak se mi to na stránce nezmění. Například si tam přidám vlastní nový div ale neobjeví se mi v localhostu. Třeba i smažu kus kódu a ono se to v localhostu pořád objevuje správně, ale například když smažu celý soubor header.php tak už se mi to nezobrazí. Css jde upravovat normálně a úpravy se zobrazují normálně v localhostu. U verze 1.3 mi vše šlo normálně, naprosto netuším co by s tím mohlo být. Nevíte někdo co s tím je, nebo neděje se někomu to a samé?Děkuji předem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dutohlávek Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Jak jsem psal v tomto příspěvku. Vymaz obsah slozky compile. (cesta: “tools/smarty/compile”; pokud pouzivas Smarty ve verzi 2, tak potom je cesta: “tools/smarty_v2/compile”). Jinak doufam, ze ses prepsal a myslel jsi header.TPL :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damatess Posted April 29, 2011 Author Share Posted April 29, 2011 No i když vymažu obsah složky compile, tak mi to pořád nejde.. udělám tam jednu úpravu a pak je to zase stejný jak předtím. A navíc tam mam dva smárty jedne smart a druhý smart smarty_v2. Smazal jsem obsah obou složek ale jakmile udělám nějakou úpravu v kódu, tak se mi do těch compile zase nějaký php soubory hodí... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria_M Posted April 30, 2011 Share Posted April 30, 2011 ja som riesila pdobny problem ze som nahrala nove subory na ftp ale zmena sa neprejavilaVsetky cache boli vypnute. Nakoniec som zistila ze to kešuje hosting.Ale ty to skusas na localhoste tak mi je to divne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts