iwus Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Witam Mój problem to : strona poprawnie łaczy się z bazą danych a przy końcu instalacji wywala błąd 89% Tworzenie parametrów pliku Tworzenie tabel bazy danych Tworzenie domyślnego sklepu i języków Wypełnianie tabel bazy danych Konfiguracja sklepu Instalacja modułów Instalacja modułów Addons Instalacja Szablonu Stwórz dane (produkty, strony, kategorie) przykładowe Wystąpił błąd podczas instalacji... Możesz korzystać z linków znajdujących się po lewej stronie, aby powrócić do poprzednich etapów lub uruchomić ponownie instalację klikając tutaj. 1: Właściwość Product->weight nie jest prawidłowa " Zapoznając się z wcześniejszymi wątkami i podobnymi problemami zmieniłam czyli : Rozwiązanie jest bardzo proste. Podczas podawania danych do bazy danych należy wklepać (jeśli mamy hosting nazwa.pl) np. sql.nazwatwojegokonta.nazwa.pl:3307 I działać będzie bez zająknięcia. " W moim przypadku jest 3306 , ale i to nie pomogło dlatego usunęłam pliki z serwera , pobrałam na nowo preste ,rozpakowałam plik .rar w folderze były 3 pliki w tym 1 rar cały folder przeniosłam na serwer i chcąc załadować go na swoją domenę przez stonę cloudHosting (tak jak to zrobiłam za 1 razem) wyskakuje mi błąd " Nieprawidłowa ścieżka." Czy ktoś ma pomysł co robię nie tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts