kuchar1 Posted June 9, 2022 Share Posted June 9, 2022 (edited) Witam, mam problem z nawigacją fasetową, wyświetla mi dostępność w 2 językach. Jak mogę to poprawić? Przykład: Dostępność X Available (4) X Niedostępne (3) X W magazynie (4) Pozdrawiam. Edited June 9, 2022 by kuchar1 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 CPTBombaxx Posted June 10, 2022 Share Posted June 10, 2022 Chyba chodzi o tłumaczenia modułów, możesz mieć coś pomieszane. Zaplecze - > Międzynarodowy - > Tłumaczenia - > Tłumaczenia modułów , wybierasz nawigacja fasetowa - > Wybierasz język jaki chcesz tłumaczyć czyli co ma się wyświetlać w danym języku. Po wejściu musisz znaleźć te wartości które chcesz zmienić bo zapewne nie mają przypisanych swoich wartości w danym języku. Np. W magazynie jest przypisane dla wartości "In stock" , available ma teraz pewnie puste pole bądź wpisane "Available" , nie pamiętam jak to domyślnie działa jeśli się tego nie zmieniło , możesz spróbować poszukać od razu po tym słowie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kuchar1 Posted June 10, 2022 Author Share Posted June 10, 2022 Tłumaczenie już przejrzałem, nie mam brakujących pół w tłumaczeniu modułu. Co ciekawe samej frazy Available w module nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 CPTBombaxx Posted June 10, 2022 Share Posted June 10, 2022 Wygląda na jakiś bug bo znalazłem trochę tematów z tym "Available", nie pojawiaa się w tłumaczneiach. np. tutaj jest jakieś niby rozwiązanie . Ogólnie trzeba pogrzebać w plikach. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kuchar1 Posted June 12, 2022 Author Share Posted June 12, 2022 Dziękuję, pogrzebałem i ogarnąłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
kuchar1
Witam,
mam problem z nawigacją fasetową, wyświetla mi dostępność w 2 językach. Jak mogę to poprawić?
Przykład:
Dostępność
X Available (4)
X Niedostępne (3)
X W magazynie (4)
Pozdrawiam.
4 answers to this question
Recommended Posts