nikoz Posted June 9, 2022 Share Posted June 9, 2022 Kαλησπέρα, Prestashop 1.7 International -> taxes εχω ενεργοποιησει τα 3 διαφορετικα taxes για την Ελλαδα 24% 13% κ 6%. Οταν δημιουργω ενα προιον και βαζω τελικη τιμη (tax included) και επιλεγω πχ tax 24%, αυτοματα μου αλλαζει και το price excluded. To ιδιο οταν επιλεγω και το 16%. Ολα καλα και σωστα. Οταν ομως επιλεγω το 6%, αυτοματα εξισωνει και τις 2 τιμές δλδ Τax. excl 5€ Tax. included 5€ Οτι και να βαλω και στα 2 πεδια μου βγαζει ιδια τιμή. Εχει κανεις ιδεα γιατι μπορει να συμβαινει αυτο ? Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestag0od Posted June 9, 2022 Share Posted June 9, 2022 (edited) στις ρυθμίσεις των φόρων μήπως δεν έχει μπει το ποσοστό % σωστά στο 6%? Edited June 9, 2022 by Prestan0ob (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoz Posted June 9, 2022 Author Share Posted June 9, 2022 Χαιρεται, Ευχαριστω για την απαντηση. Εχει μπει σωστα ναι. Το περιεργο ειναι οτι το κανει μονο οταν επιλεγω το ΦΠΑ 6%. Υπαρχει καπου αλλου ρυιθμισεις για τους φορους ? Τι αλλο μπορει να ειναι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoz Posted June 10, 2022 Author Share Posted June 10, 2022 Οκ..λυθηκε το προβλημα. Στο tax rules, να επιλεξω το GR Super Reduced Rate (6%), και εκει μεσα ειχε μια επιλογη που εγραφε ΝΟ ΤΑΧ. Εβαλα το 6% και δουλεψε. Θενκς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts