mkomorowski@interia. Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 Cześć, Potrzebuję wprowadzić jednorazową akcję sprzedaży biletów na na organizowany event w Prestashop 1.6. Ze względu, że bilety będą imienne chciałbym aby było wymuszenie przy zakupie podawania imienia nazwiska i telefonu dla osoby której dotyczy bilet przy założeniu, że osoba zalogowana/zarejestrowana w sklepie może kupić bilety dla kilku osób (które nie mają konta w sklepie). Nie wiem czy jasno wytłumaczyłem więc podam na przykładzie: 1. Zalogowany/zarejestrowany KLIENT dokonuje zakupu np. 4 biletów - dla siebie i dla 3 znajomych (nie zarejestrowanych w sklepie) i podczas zakupu jest wymuszona konieczność podania imienia i nazwiska, nr telefonu dla każdej z osób której dotyczy bilet. Chciałbym żeby powyższe informacje były w zamówieniu (żeby nie tworzyć dodatkowych baz i zestawień). Czy da się w Prestashop 1.6 dostosować sprzedaż do takich wymagań. Ewentualnie czy są jakieś moduły (w rozsądnych cenach) umożliwiające wdrożenie takiej sprzedaży? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 Czy bilet będzie wystawiany ręcznie czy automatycznie? Jeśli ręcznie to masz pola dostosowania które możesz dodać do takiego produktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkomorowski@interia. Posted June 10, 2022 Author Share Posted June 10, 2022 Właśnie zrobiłem pola dostosowania. Dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts