Volkir Posted May 17, 2022 Share Posted May 17, 2022 Cześć, Nie mogę nic wybrać w menu tłumaczeń, bo menu wyboru nie działa, dołączam screen. Cashe wyczyszczone automatycznie i ręcznie. Wersja 1.7.6.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
1 endriu107 Posted May 17, 2022 Share Posted May 17, 2022 Masz zbyt wysoka wersje php zmień na zalecaną https://devdocs.prestashop.com/1.7/basics/installation/system-requirements/#php-compatibility-chart Link to comment Share on other sites More sharing options...
1 endriu107 Posted May 17, 2022 Share Posted May 17, 2022 Możesz sprawdzić czy faktycznie zmiana wersji php jest widoczna dla sklepu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Volkir Posted May 17, 2022 Author Share Posted May 17, 2022 12 minutes ago, endriu107 said: Masz zbyt wysoka wersje php zmień na zalecaną https://devdocs.prestashop.com/1.7/basics/installation/system-requirements/#php-compatibility-chart Niestety nie pomaga... Zmieniłem na 7.2, 7.1 i nic.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Volkir Posted May 17, 2022 Author Share Posted May 17, 2022 3 hours ago, endriu107 said: Możesz sprawdzić czy faktycznie zmiana wersji php jest widoczna dla sklepu? Masz rację, presta nie widzi zmiany.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Volkir Posted May 17, 2022 Author Share Posted May 17, 2022 Mam jeszcze takie info, nie wiem czy ma znaczenie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted May 17, 2022 Share Posted May 17, 2022 Te pliki nie mają znaczenia, skontaktuj się z administracją serwera i zgłoś że masz problem z zmianą wersji php. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Volkir Posted May 18, 2022 Author Share Posted May 18, 2022 10 hours ago, endriu107 said: Te pliki nie mają znaczenia, skontaktuj się z administracją serwera i zgłoś że masz problem z zmianą wersji php. Dziękuję za podpowiedzi, tak zrobię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Volkir Posted May 24, 2022 Author Share Posted May 24, 2022 On 5/17/2022 at 10:26 PM, endriu107 said: Te pliki nie mają znaczenia, skontaktuj się z administracją serwera i zgłoś że masz problem z zmianą wersji php. Administracja serwera ustawiła php i teraz jest ok, bardzo dziękuję za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Volkir
Cześć,
Nie mogę nic wybrać w menu tłumaczeń, bo menu wyboru nie działa, dołączam screen.
Cashe wyczyszczone automatycznie i ręcznie.
Wersja 1.7.6.5
8 answers to this question
Recommended Posts