RAzor23 Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 Salutare. Am incercat sa instalez un nou magazin. Indeplinesc toate conditiile pentru instalare. Am ales limba romana (poate de asta am aceasta eroare) si cand am ajuns la 75% partea de module am gasit o eroare 200. Parse Error. Am activat deug mode din config si eroarea este de fapt : Fatal error: Uncaught Symfony\Component\Debug\Exception\ContextErrorException: Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in public_html/src/PrestaShopBundle/Install/LanguageList.php:190 Stack trace: #0 public_html/install/classes/controllerHttp.php(136): PrestaShopBundle\Install\LanguageList->detectLanguage() #1 public_html/install/classes/controllerHttp.php(175): InstallControllerHttp->__construct() #2 public_html/install/index.php(49): InstallControllerHttp::execute() #3 {main} thrown in /public_html/src/PrestaShopBundle/Install/LanguageList.php on line 190 In locatie am gasit: $split_languages = explode(',' , $_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE']); Pareri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaurus Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 ciudat, nu m-am intalnit cu asa o eroare incearca cu o versiune mai mica de presta si daca nu da eroare ii faci ulterior update Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ress Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 Ma gandesc ca e o problema cu vreo extensie de php, sa nu fie activa. Instalezi pe server, sau local? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAzor23 Posted April 15, 2022 Author Share Posted April 15, 2022 Instalarea se face pe un vps. pe curat. am incercat sa pun sau nu demo products, am incercat sa aleg EN-GB sau EN-US ca limbi de instalare. nimic nu a functionat $split_languages = explode(',', $_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE'] ?? 'en-us'); chiar si asa. nimic nu a functionat. ma gandesc ca problema are la baza partea de browser care sugereaza o limba pentru website-uri... oricum e clar bug. in versiunile trecute nu am avut problema asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhobur Posted April 15, 2022 Share Posted April 15, 2022 Ai php intl instalat/activat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAzor23 Posted April 15, 2022 Author Share Posted April 15, 2022 Am verificat era dezactivat, l-am activat, am dat restart la apache, am incercat sa instalez versiunea anterioara de prestashop 1.7.8.4 si aceiasi problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaurus Posted April 15, 2022 Share Posted April 15, 2022 e ceva de la server si pachetele instalate am facut zeci de instalari/actualizari de 1.7.8.4 si n-am avut nicio problema ce linux ai acolo? daca e windows nu te pot ajuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo Burlibasa Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 As incerca upgrade-ul cu modul debug dezactivat si cu display_errors pe Off din cPanel in locul tau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts