Jump to content

Edit History

Prestag0od

Prestag0od

Το Shopflix μου έστειλε ένα Module το οποίο δεν εγκαθιστάτε ούτε σε 1.6 ούτε σε 1.7. Τους ενημέρωσα και αυτοί με την σειρά τους με παρέπεμψαν στην cs-cart.gr όπου αντί να στείλουν οδηγίες εγκατάστασης ή να διορθώσουν το Module τους μου έδωσαν προσφορά για εγκατάσταση του προσθέτου και επιπλέον για εκπαίδευση για το πως λειτουργεί και σε περίπτωση που χρειαστεί επιπλέον κόστος για αλλαγή στον κώδικα εαν συναντήσουν κάποιο πρόβλημα.

Έστειλα και πιο πάνω στην nextpointer για προσφορά αλλά μήπως έχει κάποιος δοκιμάσει το Module που δίνει η wellcomm που ανέβασε και ο @sanctusmob πιο πάνω και λειτουργεί και έχω όντως εγώ το πρόβλημα?

Prestag0od

Prestag0od

Το Shopflix μου έστειλε ένα Module το οποίο δεν εγκαθιστάτε ούτε σε 1.6 ούτε σε 1.7. Τους ενημέρωσα και αυτοί με την σειρά τους με παρέπεμψαν στην cs-cart.gr όπου αντί να στείλουν οδηγίες εγκατάστασης ή να διορθώσουν το Module τους μου έδωσαν προσφορά για εγκατάσταση του προσθέτου και επιπλέον για εκπαίδευση για το πως λειτουργεί και σε περίπτωση που χρειαστεί επιπλέον κόστος για αλλαγή στον κώδικα εαν συναντήσουν κάποιο πρόβλημα.

Έστειλα και πιο πάνω στην nextpointer για προσφορά αλλά μήπως έχει κάποιος δοκιμάσει το Module που δίνει η wellcomm που ανέβασε και ο sanctusmob πιο πάνω και λειτουργεί και έχω όντως εγώ το πρόβλημα?

• Create New...