993914_1508427817 Posted April 4, 2022 Share Posted April 4, 2022 Cześć, Poraz kolejny przy małej pierdółce trace 3 dni ... na stronie https://www.rapdach.pl/ - zostawiłem włączony tryb debugowania. Czy może mi ktoś powiedzieć gdzie zmienie nr tel tutaj u góry ? Zalaczylem zdjecie do wiadomosci Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComGrafPL Posted April 4, 2022 Share Posted April 4, 2022 Jeśli nie używasz jakiegoś zewn. modułu pod to. To szukaj w "Kontakt". Link to comment Share on other sites More sharing options...
993914_1508427817 Posted April 4, 2022 Author Share Posted April 4, 2022 1 hour ago, ComGrafPL said: Jeśli nie używasz jakiegoś zewn. modułu pod to. To szukaj w "Kontakt". Nie ja robiłem tą stronę - zmiana w kontakt w preferencjach nic nie daje. w contact.tpl też nie ma ... w tłumaczeniach nie mogłem znaleźć ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted April 4, 2022 Share Posted April 4, 2022 Prawdopodobnie będzie to w jakimś module kontaktu lub bezpośrednio w szablonie wprowadzone. Zobacz w zakładce "pozycje" jakie moduły masz w pozycjach Nav i sprawdź ich konfiguracje lub zobacz bezpośrednio w plikach tych modułów, chyba że jest to na sztywno to zobacz w tłumaczeniach szablonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
993914_1508427817 Posted April 6, 2022 Author Share Posted April 6, 2022 On 4/4/2022 at 3:23 PM, endriu107 said: Prawdopodobnie będzie to w jakimś module kontaktu lub bezpośrednio w szablonie wprowadzone. Zobacz w zakładce "pozycje" jakie moduły masz w pozycjach Nav i sprawdź ich konfiguracje lub zobacz bezpośrednio w plikach tych modułów, chyba że jest to na sztywno to zobacz w tłumaczeniach szablonu. Niestety nie udało się tego znaleźć nigdzie ktoś jeszcze jakiś pomysł ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted April 6, 2022 Share Posted April 6, 2022 Tu masz poradnik jak znaleźć chciany element: https://www.youtube.com/watch?v=2wJpkoMBsyI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts