iza997 Posted March 24, 2022 Share Posted March 24, 2022 Przy dodawaniu nowego produktu z wariantami wyskakuje błąd: The CSRF token is invalid. Please try to resubmit the form. Czytałam różne propozycje, że za wysokie PHP. Moja wersja presty 1.7.8.3 i php 7.4 Czy tylko zmniejszenie wersji php jest rozwiązaniem? Czy nie rozwalę sklepu zmniejszając php? Lub może zmniejszyć liczbę wariantów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 iza997 Posted March 25, 2022 Author Share Posted March 25, 2022 po zmianie na php 7.3 i przeładowaniu się strony otrzymuję białą stronę Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 iza997 Posted March 26, 2022 Author Share Posted March 26, 2022 zostawiłam php 7.4 i zmieniłam w php.ini na 3000 max_input_vars błąd zniknął... jakby ktoś potrzebował Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
iza997
Przy dodawaniu nowego produktu z wariantami wyskakuje błąd: The CSRF token is invalid. Please try to resubmit the form.
Czytałam różne propozycje, że za wysokie PHP.
Moja wersja presty 1.7.8.3 i php 7.4
Czy tylko zmniejszenie wersji php jest rozwiązaniem? Czy nie rozwalę sklepu zmniejszając php? Lub może zmniejszyć liczbę wariantów?
2 answers to this question
Recommended Posts