iza997 Posted March 22, 2022 Share Posted March 22, 2022 Witam Zrobiłam sklep na roboczej domenie: shop.pfyou.co.uk/shop domena shop.pfyou.co.uk jest przekierowana na public_html/shop Wszystkie pliki są w katalogu: public_html/shop/shop * Shop domain : shop.pfyou.co.uk * SSL domain : shop.pfyou.co.uk * Base URI : /shop/ Pliki skopiowałam do głównego katalogu: public_html domena pfyou.co.uk jest na public_html i zmieniłam: * Shop domain : pfyou.co.uk * SSL domain : pfyou.co.uk * Base URI : / Ale to nie działa. Gdzie robię błąd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 22, 2022 Share Posted March 22, 2022 Usuń plik htaccess i zawartość katalogu var/cache. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 iza997 Posted March 22, 2022 Author Share Posted March 22, 2022 (edited) to właśnie mi nie działa na stronie głównej nie pokazują się obrazki - a po kliknięciu w napis nie przenosi do podkategorii, tylko wyskakuje błąd 404 w dashbordzie (na roboczym) jest też jak na obrazku na nowym - biała strona Edited March 22, 2022 by iza997 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 iza997 Posted March 22, 2022 Author Share Posted March 22, 2022 zmieniłam php z 7.4 na 7.3 i ponownie na 7.4 i weszłam do backoffice ale strona nadal nie pokazuje obrazków i kolejne strony sa jako błąd 404 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 22, 2022 Share Posted March 22, 2022 Wygeneruj ponownie plik htaccess. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 iza997 Posted March 22, 2022 Author Share Posted March 22, 2022 Dzięki, działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
iza997
Witam
Zrobiłam sklep na roboczej domenie: shop.pfyou.co.uk/shop
domena shop.pfyou.co.uk jest przekierowana na public_html/shop
Wszystkie pliki są w katalogu: public_html/shop/shop
* Shop domain : shop.pfyou.co.uk
* SSL domain : shop.pfyou.co.uk
* Base URI : /shop/
Pliki skopiowałam do głównego katalogu: public_html
domena pfyou.co.uk jest na public_html
i zmieniłam: