Mejling Posted March 18, 2022 Share Posted March 18, 2022 hej mam sklep nr 1 i w nim produkty tylko jednej marki mam sklep nr 2 i w nim dużo różnych produktów, wielu marek, w tym tej marki ze sklepu nr 1. Chciałbym, aby ilości produktów tej jednej wspólnej marki w obu sklepach synchronizowały się. Czyli jeśli klient kupi produkt X w sklepie nr 1, to w sklepie nr 2 ilość dla tego produktu się zmniejszy. Tak samo na odwrót. I chciałbym zmieniać ilości produktów dla tej wspólnej marki w jednym miejscu. Czy ktoś z Was już to robił? Chętnie zlecę wykonanie takiej synchronizacji. Mam konto na baselinkerze i sklep nr 2 jest spięty z baselinkerem (ale tylko po to, aby przyjmować zamówienia z Ceneo i Empik i przekazywać do sklepu). W baselinkerze nie jest prowadzony magazyn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakotako Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 w takim wypadku musi być prowadzony według mnie magazyn na baselinkerze wtedy on będzie źródłem informacji dla oby sklepów jaki jest aktualny stan danego produktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts