BartekGM Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 Cześć, mam problem z usunięciem tego modułu ze swojej strony. Odinstalowałem z poziomu administratora, a nadal wyświetla się na stronie. Usunąłem nawet katalog od tego modułu z serwera, a nadal moduł się wyświetla. Ma ktoś jakiś pomysł? Link to comment Share on other sites More sharing options...
1 krzysiek_web Posted March 19, 2022 Share Posted March 19, 2022 Raczej szukaj w: \themes\TUTAJ NAZWA SZABLONU\templates\_partials head.tpl lub footer.tpl 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
1 endriu107 Posted March 19, 2022 Share Posted March 19, 2022 Możesz użyć jakiegoś narzędzia które pomoże ci znaleźć ten kod, zobacz mój poradnik: https://www.youtube.com/watch?v=2wJpkoMBsyI Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ComGrafPL Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 16 minutes ago, BartekGM said: Cześć, mam problem z usunięciem tego modułu ze swojej strony. Odinstalowałem z poziomu administratora, a nadal wyświetla się na stronie. Usunąłem nawet katalog od tego modułu z serwera, a nadal moduł się wyświetla. Ma ktoś jakiś pomysł? Wyczyściłeś cache w panelu ( możesz też zmienić nazwę folderów w /Var )? Na przeglądarce też spróbuj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 BartekGM Posted March 17, 2022 Author Share Posted March 17, 2022 5 minut temu, ComGrafPL napisał: Wyczyściłeś cache w panelu ( możesz też zmienić nazwę folderów w /Var )? Na przeglądarce też spróbuj. Cache wyczyściłem w panelu, ale nadal pojawia się ten moduł ;/ A w /var co miałbym zmienić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ComGrafPL Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 15 minutes ago, BartekGM said: Cache wyczyściłem w panelu, ale nadal pojawia się ten moduł ;/ A w /var co miałbym zmienić? Zmień nazwę folderów, które sa w tym folderze. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 BartekGM Posted March 17, 2022 Author Share Posted March 17, 2022 3 minuty temu, ComGrafPL napisał: Zmień nazwę folderów, które sa w tym folderze. Zmieniłem i nic nie pomogło. Jakiś inny pomysł ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ComGrafPL Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 1 minute ago, BartekGM said: Zmieniłem i nic nie pomogło. Jakiś inny pomysł ? Proszę o link do sklepu. Może być na priv. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 BartekGM Posted March 17, 2022 Author Share Posted March 17, 2022 16 minut temu, ComGrafPL napisał: Proszę o link do sklepu. Może być na priv. Poszło na priv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted March 18, 2022 Share Posted March 18, 2022 Nie masz czasem kodu smartsupp wgranego w plik szablonu "na sztywno"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 BartekGM Posted March 19, 2022 Author Share Posted March 19, 2022 13 godzin temu, krzysiek_web napisał: Nie masz czasem kodu smartsupp wgranego w plik szablonu "na sztywno"? Możliwe, że tak jest. Natomiast nie wiem gdzie tego szukać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 BartekGM Posted March 21, 2022 Author Share Posted March 21, 2022 Dnia 19.03.2022 o 9:25 AM, krzysiek_web napisał: Raczej szukaj w: \themes\TUTAJ NAZWA SZABLONU\templates\_partials head.tpl lub footer.tpl Dzięki za pomoc! Udało się znaleźć kod w head.tpl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
BartekGM
Cześć,
mam problem z usunięciem tego modułu ze swojej strony.
Odinstalowałem z poziomu administratora, a nadal wyświetla się na stronie.
Usunąłem nawet katalog od tego modułu z serwera, a nadal moduł się wyświetla.
Ma ktoś jakiś pomysł?
11 answers to this question
Recommended Posts