NPeti Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Még a Version 1.3.2.3- al dolgozom.Ügyfél jelezte, hogy nem tudta módosítani, különállóvá tenni a számlázási, ill. a szállítási címet.Megpróbáltam én is, és csak a törlést engedi, új címet nem enged felvenni. Hibaüzenet ilnyenkor: A választás során 1 problémát észleltünk :01. érvénytelen kulcs A címeim oldalán pedig ilyen lehetőséggel kecsegtet a fordítás:Állítsd be a számlázási és kézbesítési címeket a kézbesítés pontossága érdekében. További címeket tudsz hozzáadni a listához.Ez nálam nem működik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nocsó Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Próbáld meg a htaccest frissíteni, sokszor csak ennyi a gond! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPeti Posted April 29, 2011 Author Share Posted April 29, 2011 Megtaláltam a hibát.Jellemző rám nézve. Kitöröltem az adress.tpl fájlból a company, az adress2 sort és megváltoztattam a cím sorrendet: város, utca, irányítószám sorrendre.Mindent lehet, egyet kivéve: a company sor nélkül nem működik a rendszer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nocsó Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Nekem müködik annélkül is, de még megnézem, hogyan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amateur Posted September 2, 2012 Share Posted September 2, 2012 Sziasztok! Hasonló gondom van. Ha regisztrációnál a vevő "Másik cím használata számlázásra" opciót válaszja akkor a "id_ország szükséges" hibaüzenetet kapja. A reg.űrlapon nem jelenik meg az ország mező, így nem lehet megadni. Regisztrált vevőnél "Új cím hozzáadása", minden kötelező kitöltve, mentés után nagy fehér halál - "Fatal error"! Hogyan tudnám javítani? Gondolom valami beállísi gond lehet, tpl-ben nem gépészkedtem. Kissé átalakítot "prestashop-christmas-theme-2011" támát használok. A regisztrációs űrlapot hogyan tudnám változtatni, szívem szerint pár dolgot kihagynék(...születési dátum, nő-férfi...)? Üdv és előre is köszi a segítséget. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts