Szaber Posted March 15, 2022 Share Posted March 15, 2022 Dostałem wiadomość e-mail z banku realizującego leasing w moim sklepie, że potrzebują "drzewko produktu". Internet generalnie milczy w tym temacie. Czy ktoś wie, o co może im chodzić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComGrafPL Posted March 15, 2022 Share Posted March 15, 2022 Pierwsze sprawdź, czy aby na pewno to wiadomość od Twojego banku. Ostatnimi czasy dostaję dziwne maile od banków, w których nawet konta nie mam. Po drugie napisz do nich, o co im chodzi. Jeśli masz wtyczkę od nich, to mają też pomoc w tym zakresie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szaber Posted March 16, 2022 Author Share Posted March 16, 2022 23 hours ago, ComGrafPL said: Pierwsze sprawdź, czy aby na pewno to wiadomość od Twojego banku. Ostatnimi czasy dostaję dziwne maile od banków, w których nawet konta nie mam. Po drugie napisz do nich, o co im chodzi. Jeśli masz wtyczkę od nich, to mają też pomoc w tym zakresie. Bank na pewno. Upierają się, że chodzi o "drzewka produktów", a potrzebują ich do obliczania stawki amortyzacji leasingu. Chcą to w pliku excel. Natomiast dalej nie wiem jak wygląda "drzewko produktu". Google podpowiadają tylko pojęcie z logistyki z produkcji. W e-commerce występuje tylko drzewo kategorii, ale nie wiem, jak miałoby im pomóc w obliczaniu jakichś stawek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts