bart86 Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 Zdraví všechny Nevíte někdo jak by se dala vložit fotografie do odkazu abut us.Mám presta 1.0 a upravuji tyto odkazy přez PICO CMS modul,ale vůbec se mi nedaří tam vložit fotografieDěkuji za odpovědi Bárt Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart86 Posted January 18, 2009 Author Share Posted January 18, 2009 Zdravím,Nevíte někdo jak je možné že když použiji výše zmíněný příkaz () tak se mi fotografie nezobrazí zobrazí se pouze ¨popis¨ ale ve zdrojovým kodu ta fotografie je?Fakt to nechápu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajik Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Jestli chceš vložit obrázek třeba na stránku "O nás", tak do souboru cms.tpl v adresáři Themes vlož na konec řádek obsažený v přiloženém souboru, kde obrazek.jpg je název tvého obrázkového souboru. Ten obrázek pak nakopíruj do hlavního adresáře "IMG". k.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart86 Posted January 19, 2009 Author Share Posted January 19, 2009 Jo super děkuji z aodpověď ale jak už to tak bývá vždycky mi něco chybí tentokráte nemám v adresáři thems zmiňovaný soubor cms.tpl mám puvodni thems.Nebo alespoň ho neumím najít.Kde by měl být schovaný? Díky za odpověď Bárt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajik Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Nemůžeš jej najít, protože používáš Prestashop 1.0, tam tento soubor není. Místo něj je tam soubor about-us.tpl a breadcrumb.tpl. Ten řádek nahraj na konec toho souboru breadcrumb.tpl nebo na předposlední řádek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
newpresto Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Zkus kouknout na tohle http://www.prestashop.com/forums/viewthread/11087/modules/tinymce_update Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts