world4players Posted March 9, 2022 Share Posted March 9, 2022 Witajcie, szukam prostego modułu do wynajmu aut z wypożyczalni. Nie potrzebuje rozbudowanych modułów. Chcę jedynie dostawać informację o tym że klient tego i tego dnia chce wynająć taki samochód na tyle i tyle dni. Niestety próbowałem na WP ale tak jak nienawidzę tego syfu tak klient końcowy nie będzie w stanie dodawać samodzielnie ewentualnych nowych "produktów". Dlatego myślę nad prestashopem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComGrafPL Posted March 9, 2022 Share Posted March 9, 2022 13 minutes ago, world4players said: Witajcie, szukam prostego modułu do wynajmu aut z wypożyczalni. Nie potrzebuje rozbudowanych modułów. Chcę jedynie dostawać informację o tym że klient tego i tego dnia chce wynająć taki samochód na tyle i tyle dni. Niestety próbowałem na WP ale tak jak nienawidzę tego syfu tak klient końcowy nie będzie w stanie dodawać samodzielnie ewentualnych nowych "produktów". Dlatego myślę nad prestashopem Nie darmowy, ale warto sprawdzić https://addons.prestashop.com/pl/tematy-sport-rozrywka-podroze/41676-leo-rent-car.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
world4players Posted March 9, 2022 Author Share Posted March 9, 2022 Leo akurat znam lecz nie wiedziałem że ma taki szablon wraz z modułem. Dziś zerknę na demo jak to śmiga ale chyba to będzie to o co mi chodziło 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts