Nakup3D Posted March 4, 2022 Share Posted March 4, 2022 Zdravím, Když mi přijde email (nová objednávka, docházející zboží ve skladu…) tak se mi nevyplňují hodnoty, takže nepoznám o co jde. Používám verzi Prestashop 1.7.6.8, překlady notifikací vypadají stejně pro mě tak i pro zákazníky, ale chová se to jinak.. Zákazníkům chodí normálně emaily vyplněné, mně chodí pouze šablony: Nevíte ci s tím ? Děkuji mockrát Například takto ( zkopírováno z emailu): Dobrý den, {product} je téměř vyprodán. Momentálně je skladem méně než {last_qty} ks. Dostupné množství: {qty} Doplňte svůj inventář, přejděte do sekce Katalog > Sklady ve vaší administraci a spravujte své zásoby. ________________NEBO_____________ Blahopřejeme! V obchodě {shop_name} byla zadána nová objednávka zákazníkem: {firstname} {lastname} ({email}) Detaily objednávky Objednávka: {order_name}Vytvořená {date} Platba: {payment} {items} Kód Produkt Cena za kus Počet Celková cena Produkty {total_products} Sleva {total_discounts} Dárkové balení {total_wrapping} Doručení {total_shipping} DPH celkem {total_tax_paid} Celkem k úhradě {total_paid} Doručení Dopravce: {carrier} Platba: {payment} Dodací adresa {delivery_block_html} Fakturační adresa {invoice_block_html} Zpráva od zákazníka: {message} Link to comment Share on other sites More sharing options...
knacky Posted March 7, 2022 Share Posted March 7, 2022 Email administrátorům (tobě) posílá modul ps_emailalerts. Bude dobré jej aktualizovat, popřípadě zapnout debug mód a zjistit chybu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nakup3D Posted March 7, 2022 Author Share Posted March 7, 2022 Provedl jsem odinstalování a zpětné nainstalování modulu Email Alerts a už vše funguje ! Aktualizace nešla - byl aktuální, Debug nic nepsal.. Z prvu jsem se bál ho odinstalovat, protože na netu není ke stažení, ale najde se v modulech prestashopu v administraci. Super nápad, děkuji za radu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts