Pajik Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 Neví někdo, jak při registraci v poli "Město" povolit zadání textu třeba "Praha 5" ? Toto pole nechce brát číslice, jen text, jinak napíše "1 chyba - špatné město". V kterém souboru se dá toto pole změnit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiri FAMiNE Cermak Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 V souboru Classes/Validate.php si najdi funkci isCityName a tam odmaz 0-9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajik Posted January 14, 2009 Author Share Posted January 14, 2009 Jirko díky, jsi jednička. Celý den jsem si s tím dneska hrál a ne a ne na to přijít. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajik Posted January 14, 2009 Author Share Posted January 14, 2009 Jirko, poradil by jsi mi ještě jednu věc. Také jsem se s tím docela babral a výsledek napůl. Přihlašovací registrace pro zákazníky má některá zbytečná pole, například druhý telefon, druhá adresa, datum narození apod. Tyto pole, která nejsou povinná, jdou v pohodě odstranit v souboru authentication.tpl. Ale když chci odstranit povinné pole a já chci odstranit pole "Země", kde je rolovací menu států, tak sice jej ze stránky podobným způsobem odstraním, ale po potvrzení registrace mně vyskočí chyba "ID země je nutné", čili v kterém souboru odstraním podmínku ověření zadání správnosti země, abych mohl registraci bez toho provést ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiri FAMiNE Cermak Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 no ja jsem zeme vyresil jednoduse - jsem zakazal vsechny krome ceske republiky a slovenska... a ceskou republiku nastavil jako vychozi... mozna muzes zkusit, jak by to vypadalo s povolenou jen ceskou republikou. Hlavne si uvedom, ze zemi muzes nastavovat i u upravy/pridani dalsi adresy. Takze nevim jestli bych to uplne likvidoval... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajik Posted January 15, 2009 Author Share Posted January 15, 2009 Sláva, konečně jsem to po dvou dnech vyřešil. Registrace zákazníka je to jedno z hlavních, co musí nějak slušně vypadat a ty přebytečné kolonky a některé chybějící tomu vadily. Kdo se chce podívat, níže jsem přiložil obrázek , jak registrace nového zákazníka vypadá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asconn Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Ahoj,neporadili byste mi jak z registračního formuláře vyhodit výběr státu? Nebo ještě lépe jak se zbavit této chyby: Nastala 1 chyba : 1. this country require a state selection Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efendy Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Sláva, konečně jsem to po dvou dnech vyřešil. Registrace zákazníka je to jedno z hlavních, co musí nějak slušně vypadat a ty přebytečné kolonky a některé chybějící tomu vadily. Kdo se chce podívat, níže jsem přiložil obrázek , jak registrace nového zákazníka vypadá. To se máš a poradíš i ostatním? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajik Posted September 19, 2010 Author Share Posted September 19, 2010 Bohužel už si nepamatuji, v kterých souborech (budou to asi validation.tpl a adress.tpl) jsem co mazal a měnil. Přidání IČO a DIČ do registrace je řešeno tady v nedávném threadu a na to ostatní se ti podívám, snad to najdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajik Posted September 19, 2010 Author Share Posted September 19, 2010 Tak jsem se na ten postup juknul, tehdy jsem si jej zapsal do souboru a zde je postup :1. Přepsání registrace zákazníka - zrušení druhé adresy, data narození, zrušení druhého telefonu v souboru authentication.tpl. Úprava pole Město smazáním hodnoty 0-9 u pole „city“v souboru Validate.php v adresáři „classes“.2. Úprava souboru adress.tpl, vymazání druhé adresy, datumu narození, druhého telefonu.3. Úprava souboru identity.tpl, smazání pole narozeníPro výběr země mám dojem je trik v tom, že v souboru authentication.tpl změníš kod a položku tím pádem skryješ - <input type="hidden" name="id_country" value="16"> {l s='State'}-Musíš to prostě vyzkoušet na nečisto na localhostu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts