Krison Posted February 19, 2022 Share Posted February 19, 2022 Chciałem się za jednym razem przywitać i prosić specjalistów o pomoc Nadmienię że chciałbym wyzbyć się komentarzy: " nie da się" "kup płatny moduł" "niech zrobi to specjalista" itd. Konfiguruję sklep sam z tego względu że staram się o dofinansowanie z UP i nie stać mnie tymczasowo na specjalistów, moduły - a chcę już mieć solidne "podstawy". Jakie darmowe moduły mam zainstalować? ( dodane mam google analitics ) na pewno będęsię promował w facebooku i google ads. Ponadto moduły płatności, dostaw-kurierów, dropshipping i zwykły sklep z magazynem, marketingu, maili oraz zabezpieczenia samej strony. Moduły z własnego waszego doświadczenia które bardzo ułatwiają życie. Proszę o wskazanie najlepiej z docelowymi adresami do pobrania. Jeżeli takich nie będzie - wskażcie proszę płatne przydadzą się na przyszłość. Natomiast podkreślam że chcę iść w "eco" przynajmniej narazie. Wersaj presty: 1.7.8.3 Krison - z góry dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 Moduł do facebooka i google ads masz w standardzie. Do płatności w zasadzie każdy operator udostępnia swój moduł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts