Krison Posted February 19, 2022 Share Posted February 19, 2022 Chciałem się za jednym razem przywitać i prosić specjalistów o pomoc Nadmienię że chciałbym wyzbyć się komentarzy: " nie da się" "kup płatny moduł" "niech zrobi to specjalista" itd. Konfiguruję sklep sam z tego względu że staram się o dofinansowanie z UP i nie stać mnie tymczasowo na specjalistów, moduły - a chcę już mieć solidne "podstawy". Mam problem z dodawaniem masowej liczby produktów o ile zrobiłem sobie csv i zaimportowałem wartości jak waga, szer, dł, nazwę, markę, cenę zakupu, netto, podatek itp. Problem mam ze zdjęciami, które importują się 2 z 4, 1 z 4 itd. Dodam że ścieżka wygląda na pewno dobrze tak samo jak nazwy plików - czy nie jest to bolączka tego silnika ? Ponadto dodaje mi krzaczki w PL znakach mimo że w notepad ++ mam ustawione na UTF - 8 By rozwiązać problem proszę o nakierowanie mnie na jakiś bardzo dobry poradnik, gotowy plik lub najlepiej na darmowy moduł ( o ile jest ) Wersaj presty: 1.7.8.3 Krison - z góry dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 Jeśli nie importują się wszystkie zdjęcia to albo jest błędny zapis w pliku importu, lub podczas importu sklep nie ma fizycznie dostępu do takiego zdjęcie, ewentualnie zdjęcie jest w rozmiarach które sklep nie jest w stanie przetworzyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts