canerparlak Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 Merhaba, Prestashop 1.7.8.0 sürümünü kurdum ancak modül sayfasında FTP den attığım modül dosyasını göremiyorum. Sayfa sürekli yenileniyor olarak gözüküyor. Çözümü hakkında bilgisi olan var ise yardımcı olabilir mi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
byhero41 Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 Öncelikle sorunun anlaşılması gerekiyor. Geliştirici modunu açıp modül sayfasına giriş yapmayı deneyin. Ekran görüntüsü iletebilirseniz daha iyi yardımcı olabilirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
canerparlak Posted February 18, 2022 Author Share Posted February 18, 2022 (edited) merhaba sorun çözümünü çok araştırmama rağmen bulamadım sorunu en sonunda sürüm değiştirerek buldum. Sürümü 1.7.8.0 dan 1.7.7.0 olarak tekrardan kurdum. 1.7.7.0 da öyle bir hata almadım şuana kadar. Edited February 18, 2022 by canerparlak (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted March 23, 2022 Share Posted March 23, 2022 modülü zip şekilinde yukarda modül ekle kısmından yüklemeyi deneyin. Ftp den attığınız modül klasör içinde klasör olmamalı ve içindeki php dosyası ile aynı adı taşımalı Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted March 23, 2022 Share Posted March 23, 2022 On 2/18/2022 at 4:12 PM, canerparlak said: merhaba sorun çözümünü çok araştırmama rağmen bulamadım sorunu en sonunda sürüm değiştirerek buldum. Sürümü 1.7.8.0 dan 1.7.7.0 olarak tekrardan kurdum. 1.7.7.0 da öyle bir hata almadım şuana kadar. modülün php dosyasına bakın için prestashop sürümü kaça kadar var belki 1.7.8 den daha düşüktür Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts