calori Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 אני לא מבין בשפה כזאת או אחרתאבל אני קצת משחק עם הדברים בפרסטה ומבין בערךבעיה אחת שהם מדברים עליה זה שכשהם נירשמים קודם הטופס הרשמה הוא באנגלית ולא בעיברית למרות שיש לי תמיכה בעיברית באתר...שנית כשהם מגיעים למשלח הםא אומר להם שיש בעיה והם לא מצליחים לבצע קנייה בסופו של דבר מבחינתי אני ישמח אפילו להוריד את הטופס הרשמה הארוך הזה ואולי לשים טופס הרשמה קצר של אימייל וטלפון וכתובת ..אם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח הבחור שבנה לי את האתר כבר לא עונה להודעות שלי תודה [email protected]האימייל שלי Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsMax Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 שלום לךהשאלה היא למה לא מצליחים לסיים רכישה??1. לא נמצא גורם משלח לחבילה.2. אמצעי תשלום לא קיים.3. אחר...נשמח לעזור אבל חייבים לדעת למה לה מסיימים רכישה ואני חושב שתעשה בדיקה על המערכת ותבצע רכישה של מוצר (בשקל (-: ).כשיהיו לך תוצאות אני חושב שיהיה לנו יותר קל לסייע.יום נעים Link to comment Share on other sites More sharing options...
calori Posted April 29, 2011 Author Share Posted April 29, 2011 שלום תודה על התגובה המהירההתהליך הרשמה די ארוך במיוחד שכולו באנגלית רוב הלקוחות שלי מתקשים משום מהניסיתי אני עצמי להירשם ולרכוש הוא נתקע לי בלא נמצא גורם משלח והגדרתי שתי גורמי משלוח אחד של החברה כביכול אחד של ארצות הבריתהגורם המשלח הראשון מוגדר בתור דואר ישראל אמצעי תשלום קיימים אני מחובר לפייפאל ולא הייתה בעיה עם זההאמת שאני די משוכנע שאני רוצה להוריד לגמרי את טופס ההרשמה ואולי לשים טופס הרשמה יותר פשוט וזריז בלי הקטגוריות של גורמי משלח וכו ... שיהיה שבת שלום ותודה על התגובה Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsMax Posted April 30, 2011 Share Posted April 30, 2011 יש אפשרות לעשות רישום דף אחד בלי שלבים.שליח זה פשוט להגדיר ולפעמים מבלבל... אם צריך הדרכה ספציפית אתה יכול לדבר איתי!!כשמכירים זה עובד!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
calori Posted May 1, 2011 Author Share Posted May 1, 2011 אחלה אני ישמח לשמוע אם יש אפשרות לעשות רישום דף אחד פשוט יותר זה יהיה מעולה בישבילילבנתיים אני תקוע אני לא מצליח למכור אפילו מוצר אחד למרות שקיבלתי לאימייל המון תלונות מלקוחות והייתי צריך לעשות חיוב דרך האימייל Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeevanoss Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 In prestashop new ver(1.4.1), inbuilt one page checkout is there. You can enable if from BackOffice Link to comment Share on other sites More sharing options...
calori Posted May 1, 2011 Author Share Posted May 1, 2011 i dont have the new version of prestais there any module i can download separates in the older version and also if the signing features is a module how can i cancel it ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
calori Posted May 4, 2011 Author Share Posted May 4, 2011 אשמח לדעת אם מישהו יכול לעבוד על זה אני מוכן כמובן לשלם עבור השירותנא ליצור איתי קשר 0523933835אביחיתודה ושיהיה יום טוב Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronch Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 היי, אני חדש פה.יש לכמה דומיינים שאני רוצה לשלב בהם חנויות Presto אפשר לקבל המלצות למדריכי למידה טובים עבור (עדיף בעברית)תודה Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack555 Posted June 24, 2011 Share Posted June 24, 2011 היי RONCHאני חושב שאם תריץ חיפוש בגוגל תמצא המון מדריכים טובים,מקווה שעזרתי Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts