Jump to content

Edit History

samioz

samioz

1 hour ago, endriu107 said:

Wtyczka jest nadal dostępna do pobrania, na forum jest ograniczenie takie że tylko aktywni użytkownicy mogą pobierać załączniki.

Jasne rozumiem, ale nadal nie mogę jej pobrać - jesteś w stanie wrzucić mi linka z innego serwisu?

Nawet jak napisałem tego posta. Czy już jestem aktywny? ;)

Komunikat jaki dalej dostaje to:
"This attachment is not available. It may have been removed or the person who shared it may not have permission to share it to this location."

😕

samioz

samioz

1 hour ago, endriu107 said:

Wtyczka jest nadal dostępna do pobrania, na forum jest ograniczenie takie że tylko aktywni użytkownicy mogą pobierać załączniki.

Jasne rozumiem, ale nadal nie mogę jej pobrać - jesteś w stanie wrzucić mi linka z innego serwisu?

Nawet jak napisałem tego posta. Czy już jestem aktywny? ;)

Komunikat jaki dostaje zawsze to:
"This attachment is not available. It may have been removed or the person who shared it may not have permission to share it to this location."

😕

samioz

samioz

58 minutes ago, endriu107 said:

Komunikat jaki dostaje zawsze to:

😕

• Create New...