samioz Posted February 11, 2022 Share Posted February 11, 2022 (edited) Cześć, prośba o pomoc w kwestii ustawienia dla klienta odbioru osobistego. Próbowałem pobrać wtyczkę odbior osobisty od PrestaShark.eu ale niestety nigdzie jej nie mogę już pobrać - wątek:https://www.prestashop.com/forums/topic/283615-moduł-odbiór-osobisty-dla-prestashop-16xx/ Czy ma ktoś ją w wersji 1.6.x.x - byłbym wdzięczny za pomoc i podesłanie linka lub wrzucenie tutaj w post. Z góry bardzo serdecznie dziękuję! Pozdrawiam Edited February 11, 2022 by samioz (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
1 ComGrafPL Posted February 11, 2022 Share Posted February 11, 2022 2 hours ago, samioz said: Jasne rozumiem, ale nadal nie mogę jej pobrać - jesteś w stanie wrzucić mi linka z innego serwisu? Nawet jak napisałem tego posta. Czy już jestem aktywny? Komunikat jaki dalej dostaje to: "This attachment is not available. It may have been removed or the person who shared it may not have permission to share it to this location."😕 Tutaj masz: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted February 11, 2022 Share Posted February 11, 2022 Wtyczka jest nadal dostępna do pobrania, na forum jest ograniczenie takie że tylko aktywni użytkownicy mogą pobierać załączniki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 samioz Posted February 11, 2022 Author Share Posted February 11, 2022 (edited) 1 hour ago, endriu107 said: Wtyczka jest nadal dostępna do pobrania, na forum jest ograniczenie takie że tylko aktywni użytkownicy mogą pobierać załączniki. Jasne rozumiem, ale nadal nie mogę jej pobrać - jesteś w stanie wrzucić mi linka z innego serwisu? Nawet jak napisałem tego posta. Czy już jestem aktywny? Komunikat jaki dalej dostaje to: "This attachment is not available. It may have been removed or the person who shared it may not have permission to share it to this location."😕 Edited February 11, 2022 by samioz (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted February 11, 2022 Share Posted February 11, 2022 Wydaje mi się że limit to minimum 3 aktywne posty na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 samioz Posted February 12, 2022 Author Share Posted February 12, 2022 12 hours ago, ComGrafPL said: Tutaj masz: Dziękuję za odpowiedź, niestety dalej nie mogę tego zrealizować, posiadam już wtyczkę Ship to Pay w wersji 2.0, w załączniku screeny. Mam to skonfigurowane, zrobiłem nowego własnego Przewoźnika Odbiór osobisty w Fundacji i dałem w Ship to Pay tylko cashondelivery. Niestety po stronie sklepu dalej mam wysyłkę, za pomocą tylko Orlen Paczka i Inpost z Furgonetki. Nie mam tam Odbiór osobisty w Fundacji, natomiast w Płatnościach mam Zapłać przy odbiorze, natomiast nie ma to sensu, bo ktoś najpierw musi wybrać Wysyłkę, a następnie Płatność. Jeśli tak zrobię to w panelu mam wybranego Przewoźnika na przykład InPost a płatność Płatność przy odbiorze. Przecież tak nie mogę tego zostawić... Macie jakiś pomysł? Czy ja coś źle robię? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 samioz Posted February 12, 2022 Author Share Posted February 12, 2022 13 hours ago, endriu107 said: Wydaje mi się że limit to minimum 3 aktywne posty na forum. Posty to wpisy - odpowiedzi na forum, czy zupełnie osobne tematy/topics? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted February 12, 2022 Share Posted February 12, 2022 1 hour ago, samioz said: Posty to wpisy - odpowiedzi na forum, czy zupełnie osobne tematy/topics? Tak wpisy to posty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
samioz
Cześć, prośba o pomoc w kwestii ustawienia dla klienta odbioru osobistego.
Próbowałem pobrać wtyczkę odbior osobisty od PrestaShark.eu ale niestety nigdzie jej nie mogę już pobrać - wątek:
https://www.prestashop.com/forums/topic/283615-moduł-odbiór-osobisty-dla-prestashop-16xx/
Czy ma ktoś ją w wersji 1.6.x.x - byłbym wdzięczny za pomoc i podesłanie linka lub wrzucenie tutaj w post.
Z góry bardzo serdecznie dziękuję!
Pozdrawiam
7 answers to this question
Recommended Posts