Jump to content

Edit History

wakeupp

wakeupp

{$customer} yazdığımda tanımlı tüm adresler ve dizeleri görüntüleniyor. Ben aynı şekilde {$customer} içerisinde city dizisinin değerini nasıl görüntüleyebilirim.

Sizin yazdığınız kodu denedim fakat  ID 'ye seçilen adres ID' sinin tanımlamasını nasıl sağlarım. Teşekkürler.

wakeupp

wakeupp

O da tam olarak işimi görmüyor.  {$customer} yazdığımda tanımlı tüm adresler ve dizeleri görüntüleniyor. Ben aynı şekilde {$customer} içerisinde city dizisinin değerini nasıl görüntüleyebilirim.

Sizin yazdığınız kodu denedim fakat  ID 'ye seçilen adres ID' sinin tanımlamasını nasıl sağlarım. Teşekkürler.

wakeupp

wakeupp

O da tam olarak işimi görmüyor.  {$customer} yazdığımda tanımlı tüm adresler ve dizeleri görüntüleniyor. Ben aynı şekilde {$customer} içerisinde city dizisinin değerini nasıl görüntüleyebilirim.

Sizin yazdığınız kodu denedim fakat  ID'ye seçilen adres ID' sinin tanımlamasını nasıl sağlarım. Teşekkürler.

wakeupp

wakeupp

O da tam olarak işimi görmüyor. $customer yazdığımda tanımlı tüm adresler ve dizeleri görüntüleniyor. Ben aynı şekilde $customer içerisinde city dizisinin değerini nasıl görüntüleyebilirim.

Sizin yazdığınız kodu denedim fakat  ID'ye seçilen adres ID' sinin tanımlamasını nasıl sağlarım. Teşekkürler.

• Create New...