lajosiferenc Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Sziasztok.Egy éles presta oldalnál történt az alábbi:Már 2 hónapja működik élesben a rendszer (1.3.2.3), mennek a rendelések, most azonban a rendelés lépéseinek FIZETÉS, azaz az utolsó részénél hibaként "Nincs még fizetési modul telepítve." üzenet kap a megrendelő.Az adminon a COD telepítve van (mi ezt használjuk csak), előzőleg nem is variáltunk vele semmit.Próbáltam törölni és újra installálni, de nem engedte törölni sem. (FrontEnd-en semmi változás).Raktam fel eredeti cod modult ftp-n, valamint egy működő presta cod modulját is (ugyanaz a szerver), de változatlanMegnéztem más fizetési modult is, arra is a Nincs telepítve... üzenetet kapom a fizetési mód kiválasztásakor.A Fizetés tab-on bejelöltem az Országot, meg, hogy kinek engedélyezem, szintén ua, azonban észrevettem, hogy van amikor nem is tartja meg az előző beállításokat, a bejelölés deaktiválódik.Szívesen fogadok minden tapasztalatot, előre is köszönöm a segítséget. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lajosiferenc Posted April 28, 2011 Author Share Posted April 28, 2011 Próbálgattam egész nap.Letöröltem (végül mégis), sikerült egy fizetési modult, most megy a COD is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmteamww Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Szia Feri! Ugyanez a problémám, mint neked 1.4.4.1 alatt és lassan már kezdek beleőrülni Te hogyan oldottad meg pontosan ? Köszi. Zsolt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts