ARTRFW Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Konfiguruję właśnie panel klienta, wszystkie informacje i teksty, jakie widzi klient po założeniu konta. 1) W formularzu adresu do wyboru mam tylko kraj POLSKA. - w jaki sposób dodać więcej krajów? 2) Gdzie znajdę stronę z możliwością edycji wszystkich informacji wyświetlanych klientowi? - np. "przelej pieniądze na nasze konto" Przeklikałem całe drzewo w panel u nie znalazlem. Dzięki z góry za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1 ComGrafPL Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 4 minutes ago, ARTRFW said: Nie znalazlem żadnej opcji wyboru kraju dla opcji adresu w panelu edycji daych klienta. Jedyne co to w ULEPSZENIA --> Międzynarodowe --> Lokalizacja --> Geolokalizacja --> "WYBIERZ KRAJE z których wejścia na storne sa dozowlone" wybrane miałem domyślnie wszysktie kraje, ale to nic nie ma do tego, bo to było domyślnie. Tak jak pisalem przeklikałem wszystko (i wszystkie moduły w edytorze modułów). Możesz podać ścieżkę do tej opcji? Może coś mi umknęło Międzynarodowy -> Położenie -> Kraje 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 1. W panelu musisz aktywować dodatkowe kraje ponieważ domyślnie są wyłączone. 2. PrestaShop składa się z modułów i spora część rzeczy wyświetlanych to właśnie one, jeśli czegoś nie ma w konfiguracji stron to będzie w konfiguracji modułów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ARTRFW Posted February 6, 2022 Author Share Posted February 6, 2022 Nie znalazlem żadnej opcji wyboru kraju dla opcji adresu w panelu edycji daych klienta. Jedyne co to w ULEPSZENIA --> Międzynarodowe --> Lokalizacja --> Geolokalizacja --> "WYBIERZ KRAJE z których wejścia na storne sa dozowlone" wybrane miałem domyślnie wszysktie kraje, ale to nic nie ma do tego, bo to było domyślnie. Tak jak pisalem przeklikałem wszystko (i wszystkie moduły w edytorze modułów). Możesz podać ścieżkę do tej opcji? Może coś mi umknęło Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 @ARTRFW Warto zacząć przygodę z prestą od poznania jej, zapraszam na mój kanał na YT gdzie omawiam każdą zakładkę panelu, tutaj masz tą co cię interesuje https://www.youtube.com/watch?v=WAtpXMNaMVA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
ARTRFW
Konfiguruję właśnie panel klienta, wszystkie informacje i teksty, jakie widzi klient po założeniu konta.
1) W formularzu adresu do wyboru mam tylko kraj POLSKA.
- w jaki sposób dodać więcej krajów?
2) Gdzie znajdę stronę z możliwością edycji wszystkich informacji wyświetlanych klientowi?
- np. "przelej pieniądze na nasze konto"
Przeklikałem całe drzewo w panel u nie znalazlem.
Dzięki z góry za pomoc.
4 answers to this question
Recommended Posts