Witam,
Mam problem z ostatnim krokiem w koszyku na PS 1.7.7.4, w moim szablonie(Interior). A mianowicie zgoda na akceptację regulaminu od początku ma treść: "Zgadzam się z warunkami świadczenia usług i będę stosować się do nich bezwarunkowo.", chciałem ją zmienić natomiast nigdzie nie mogę znaleźć miejsca w którym mogę dokonać takiej edycji.
Sprawdziłem w tłumaczeniach szablonu nie ma takiej wartości, natomiast w plikach szablonu(/themes/interior/templates/checkout/_partials/steps/payment.tpl) doszedłem jedynie do kodu odpowiedzialnego za wyświetlanie tego checkboxa:
<form id="conditions-to-approve" method="GET"> <ul> {foreach from=$conditions_to_approve item="condition" key="condition_name"} <li> <div class="float-xs-left"> <span class="custom-checkbox"> <input id = "conditions_to_approve[{$condition_name}]" name = "conditions_to_approve[{$condition_name}]" required type = "checkbox" value = "1" class = "ps-shown-by-js" > <span><i class="material-icons rtl-no-flip checkbox-checked"></i></span> </span> </div> <div class="condition-label"> <label class="js-terms" for="conditions_to_approve[{$condition_name}]"> {$condition nofilter} </label> </div> </li> {/foreach} </ul> </form>
Dokładnie w tym divie:
<div class="condition-label">
<label class="js-terms" for="conditions_to_approve[{$condition_name}]">
{$condition nofilter}
</label>
</div>
wyświetla się checkbox na stronie. Miał ktoś z Was może już podobny problem i znalazł rozwiązanie? Myślałem, że treść tego checkboxa jest gdzieś w kodzie ale niestety nie mogę jej znaleźć. Obecnie nie mam zainstalowanego żadnego modułu do edycji checkboxów.
PS. Jeśli jest ktoś jest w stanie wskazać wtyczkę jaką będę w stanie to zrobić to również będę wdzięczny.
Dzięki za pomoc 😷