misieq122 Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 Witam, Mam mały problem ze sklepem postawionym na Prescie 1.7, a mianowicie w Preferencje -> Kontakt -> Sklepy -> Dane kontaktowe. Mam podany numer telefonu dla Polskiej wersji językowej sklepu, natomiast chciałbym aby po zmianie języka np. na niemiecki wyświetlał mi się w nagłówku inny numer telefonu przeznaczony do obsługi klienta w języku niemieckim. Tutaj powstaje mój problem, a mianowicie w dane kontaktowe mogę wpisać tylko jeden numer który wyświetla się na wszystkich wersjach językowych, może ktoś podpowiedzieć mi rozwiązanie mojego problemu? Z góry dziękuję, Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComGrafPL Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 (edited) Nie ma możliwości z tego co mi wiadomo. Multi store lub jakiś moduł ewentualnie mógłby pomóc. Chyba, że dodasz drugi sklep do zakładki kontakt, sklepy i dam podasz inny numer. Edited February 4, 2022 by ComGrafPL (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
misieq122 Posted February 4, 2022 Author Share Posted February 4, 2022 Niestety szukałem modułu do tego ale niestety póki co bez skutków :/. Dziękuję za informacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atomek Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 Da się chyba coś takiego zrobić, np. przy pomocy modułu contentbox, można tam wstawić dowolną treść dla różnych języków, i podpiąć to pod dowolny hook w sklepie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
misieq122 Posted February 7, 2022 Author Share Posted February 7, 2022 On 2/4/2022 at 7:53 PM, atomek said: Da się chyba coś takiego zrobić, np. przy pomocy modułu contentbox, można tam wstawić dowolną treść dla różnych języków, i podpiąć to pod dowolny hook w sklepie. Dzięki wielkie za podpowiedź. Udało się to osiągnąć bez problemu za pomocą modułu contentbox. Dzięki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrejkov Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 On 2/4/2022 at 7:53 PM, atomek said: Da się chyba coś takiego zrobić, np. przy pomocy modułu contentbox, można tam wstawić dowolną treść dla różnych języków, i podpiąć to pod dowolny hook w sklepie. Witam, Zna ktoś z Was może podobny moduł co contentbox, używam już tego ale przydałby mi się jeszcze jeden podobny moduł. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Contentbox możesz wygenerować sobie pod zmieniona nazwą i zainstalować ponownie, będzie widoczny jako inny moduł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrejkov Posted May 31, 2022 Share Posted May 31, 2022 On 5/26/2022 at 7:34 PM, endriu107 said: Contentbox możesz wygenerować sobie pod zmieniona nazwą i zainstalować ponownie, będzie widoczny jako inny moduł. Witam, W jaki sposób mogę to zrobić? Zmiana nazwy pliku nic nie dała. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted May 31, 2022 Share Posted May 31, 2022 Na stronie contentbox masz taką możliwość, nic sam nie musisz zmieniać w plikach. Zamiast klikać na download kliknij na generate wpisz nazwę i opis to wszystko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts