emilgo Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Am citit tot de pe forumul romanesc si n-am gasit nici un rasdpuns care sa ma ajute.Problema mea este urmatoarea. Cand fac o comanda apar urmatoarele erori: Nici un curier nu livrează la această adresă.Si Error: please choose a carrier, desi am facut toate setarile cum trebuie (cred) si c-am de o suta de ori. Si nimic.Interesant e faptul ca odata am reusit. A functionat totul cum trebuie, iar dupa cateva ore, fara sa ating nimic a disparut totul si de atunci pot sa fac orice setari nu functioneaza.Va rog sa ma ajutati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLucas Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Am citit tot de pe forumul romanesc si n-am gasit nici un rasdpuns care sa ma ajute.Problema mea este urmatoarea. Cand fac o comanda apar urmatoarele erori: Nici un curier nu livrează la această adresă.Si Error: please choose a carrier, desi am facut toate setarile cum trebuie (cred) si c-am de o suta de ori. Si nimic.Interesant e faptul ca odata am reusit. A functionat totul cum trebuie, iar dupa cateva ore, fara sa ating nimic a disparut totul si de atunci pot sa fac orice setari nu functioneaza.Va rog sa ma ajutati. Back Office - Shipping - CarriersAi trecut cu " Add new ", un transportator?Iar mai jos vezi ca exista o optiune " Curier implicit ", seteaza transportatorul/curierul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 defineste un curier nou si seteaza pentru acesta toate regiunile.si vezi acum cum e Link to comment Share on other sites More sharing options...
theme_designer Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Du-te la zona admin - expediere> - transportatori>. Apoi alege o metodă de transport maritim şi alege toate continentele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 theme_designer daca vrei sa ajuti e foarte bine dar eu cred ca intentia ta este sa-ti faci publicitate la temele tale ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netamis Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 cum ai setat valoarea transportului in functie de pretul comenzii. De ex la Otto , la plata ramburs valoarea transportului e un pret fix + 1% din valoarea comenzii. Cum setezi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts