lesiu9977 Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Witam, od pewnego czasu nie działa mi formularz kontaktowy w Prestashop 1.7.8.2. Jest to oryginalny moduł wydany przez Prestashop. Gdzie mogę włączyć logi, aby zobaczyć błąd z tego modułu? Ewentualnie jakieś inne rozwiązanie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Krystian Podemski Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Może być kilka powodów takiej sytuacji: - jest problem z wysyłką email w Twoim sklepie, - plik, który wyświetla formularz został nadpisany przez szablon którego używasz i na przykład nie jest sprawdzany poprawnie token Możesz oczywiście włączyć tryb developerski aby zobaczyć ewentualne błędy chociaż możliwe, że będziesz potrzebował samemu zbadać na poziomie kodu kilka innych rzeczy aby dowiedzieć się na czym dokładnie polega problem (albo poprosić specjalistę o pomoc). Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 lesiu9977 Posted January 28, 2022 Author Share Posted January 28, 2022 (edited) 7 minutes ago, Krystian Podemski said: Może być kilka powodów takiej sytuacji: - jest problem z wysyłką email w Twoim sklepie, - plik, który wyświetla formularz został nadpisany przez szablon którego używasz i na przykład nie jest sprawdzany poprawnie token Możesz oczywiście włączyć tryb developerski aby zobaczyć ewentualne błędy chociaż możliwe, że będziesz potrzebował samemu zbadać na poziomie kodu kilka innych rzeczy aby dowiedzieć się na czym dokładnie polega problem (albo poprosić specjalistę o pomoc). Dziwna sprawa, bo inne e-mail przychodzą, np. przy rejestracji konta/zamówieniu itp. Sklep został skopiowany, stoi na tym samym serwerze, z tą samą konfiguracją poczty. Szablon na pewno nie jest powodem, bo na poprzednim (tym z kopii) także nie działa. @Edit Oczywiście na sklepie, który skopiowałem wszystko działa elegancko. Edited January 28, 2022 by lesiu9977 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
lesiu9977
Witam,
od pewnego czasu nie działa mi formularz kontaktowy w Prestashop 1.7.8.2. Jest to oryginalny moduł wydany przez Prestashop. Gdzie mogę włączyć logi, aby zobaczyć błąd z tego modułu? Ewentualnie jakieś inne rozwiązanie?
2 answers to this question
Recommended Posts