Jump to content

Edit History

piotrkasz

piotrkasz

Witam,

Przepraszam z góry jeśli ponawiam temat ale mam problem aby wygenerować kod rabatowy do zrobionego już zamówienia.

Czyli klient złożył zamówienie ale chciałbym do niego jeszcze przyznać kod 10pln.

Jest miejsce i wypełniam ale kod nie wchodzi. widać go w rabatach ogólnych ale jakby nieaktywny. Nawet jak zmienię go na aktywny to nadal nie pokazuje się przy tym zamówieniu.

PS 1.7

piotrkasz

piotrkasz

Witam,

Przepraszam z góry jełki ponawiam temat ale mam problem aby wygenerować kod rabatowy do zrobionego już zamówienia.

Czyli klient złożył zamówienie ale chciałbym do niego jeszcze przyznać kod 10pln.

Jest miejsce i wypełniam ale kod nie wchodzi. widać go w rabatach ogólnych ale jakby nieaktywny. Nawet jak zmienię go na aktywny to nadal nie pokazuje się przy tym zamówieniu.

PS 1.7

piotrkasz

piotrkasz

Witam,

Przepraszam z góry jełki ponawiam temat ale mam problem aby wygenerować kod rabatowy do zrobionego już zamówienia.

Jest miejsce i wypełniam ale kod nie wchodzi. widać go w rabatach ogólnych ale jakby nie aktywny. Nawet jak zmienię go na aktywny to nadanie pokazuje się przy tym zamówieniu.

PS 1.7

• Create New...