odeg Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 Cześć, mam preste 1,6,1,24 jak wyłączam/aktualizuję/usuwam gammification moduł to przestaje działać edycja produktu. Pojawia się zakładka produkt wirtualny, pakiet i nie można się przełączać w panelu admina na zakładkach edycji produktu Spotkaliście się z czymś takim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComGrafPL Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 (edited) 6 minutes ago, odeg said: Cześć, mam preste 1,6,1,24 jak wyłączam/aktualizuję/usuwam gammification moduł to przestaje działać edycja produktu. Pojawia się zakładka produkt wirtualny, pakiet i nie można się przełączać w panelu admina na zakładkach edycji produktu Spotkaliście się z czymś takim? Spróbuj tego. Może całkowite usunięcie modułu, folderu pomoże. O ile nie jest Ci potrzebny. https://github.com/PrestaShop/PrestaShop/issues/11224 Wyczyść cache modułem lub ręcznie ./cache/class_index.php Edited January 22, 2022 by ComGrafPL (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
odeg Posted January 22, 2022 Author Share Posted January 22, 2022 (edited) Dzięki. Ja chcę całkowicie pozbyć się gamification. Niestety aktualizacja, deinstalacja, zmiana nazwy foldere, jakiejkolwiek próby pozbycia się tego modułu skutkują zmianami w zakładkach edycji produktów. Edited January 22, 2022 by odeg (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts