Interlumen Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 Witam mam pytanie Mam produkt o nazwie E10 6,0V 2.4W 0.4A Przyjazne linki zmieniły mi na coś takiego e10-60v-24w-04a co nie jest dla mnie prawidłową wartością Jak mogę zmienić wyświetlani przyjaznych linków aby za . i , miał - Coś takiego e10-6-0v-2-4w-0-4a albo inny sposób rozdzielający , i . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 Bez kodowania raczej się nie obejdzie, to co można by zrobić to: 1. zmodyfikować kod sklepu aby inaczej generował przyjazny link, jednak trzeba to zrobić w paru miejscach i może to być trochę nieładny sposób, podatny na znikanie po aktualizacji 2. wyłączyć aktualizowanie przyjaznych linków w momencie zapisu produktu i zrobić osobny skrypt, który przejdzie po wszystkich produktach i na podstawie ich nazwy wygeneruje przyjazny link ponownie według nowych zasad, to podejście bym zalecał, w razie potrzeby mogę zająć się napisaniem takiego skryptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts