Dirku12 Posted December 15, 2021 Share Posted December 15, 2021 Witam, Przychodzę z pewnym, dość dziwnym chyba problemem. Otóż, mam wersję presty 1.7.8.0. Wyłączyłem koszyk ponieważ musiałem coś sprawdzić, potem go włączyłem z powrotem i nastąpił problem. Koszyk wyświetla się nie tylko w standardzie, prawy, górny róg, to jeszcze w lewym górnym. Przez to mam dwa koszyki. Próbowałem już wszystkiego. przeintalowałem moduł koszyka sprawdzałem pozycje hooków szukałem w kodzie Nie wiem czy ktoś spotkał się z takim problemem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ComGrafPL Posted December 15, 2021 Share Posted December 15, 2021 7 minutes ago, Dirku12 said: Witam, Przychodzę z pewnym, dość dziwnym chyba problemem. Otóż, mam wersję presty 1.7.8.0. Wyłączyłem koszyk ponieważ musiałem coś sprawdzić, potem go włączyłem z powrotem i nastąpił problem. Koszyk wyświetla się nie tylko w standardzie, prawy, górny róg, to jeszcze w lewym górnym. Przez to mam dwa koszyki. Próbowałem już wszystkiego. przeintalowałem moduł koszyka sprawdzałem pozycje hooków szukałem w kodzie Nie wiem czy ktoś spotkał się z takim problemem? Podaj link do strony, jeśli możesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Dirku12 Posted December 15, 2021 Author Share Posted December 15, 2021 Problem rozwiązałem. Przełączyłem szablon między moim, a domyślnym i wróciło do normy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Dirku12
Witam,
Przychodzę z pewnym, dość dziwnym chyba problemem.
Otóż, mam wersję presty 1.7.8.0. Wyłączyłem koszyk ponieważ musiałem coś sprawdzić, potem go włączyłem z powrotem i nastąpił problem.
Koszyk wyświetla się nie tylko w standardzie, prawy, górny róg, to jeszcze w lewym górnym. Przez to mam dwa koszyki. Próbowałem już wszystkiego.
Nie wiem czy ktoś spotkał się z takim problemem?
2 answers to this question
Recommended Posts