koniofix Posted December 14, 2021 Share Posted December 14, 2021 Pojawił mi się taki błąd na stronach produktów: (1/1) ContextErrorException Warning: htmlspecialchars() expects parameter 1 to be string, array given in 06a3edc895c077d5518e7819acd93ab4b3c5e672_2.file.product-prices.tpl.php line 195 Nic w tym czasie nie kombinowałem w kodzie. Jak coś to gdzie mogę znaleźć ten plik product-prices.tpl.php Będę wdzięczny za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Krystian Podemski Posted December 15, 2021 Share Posted December 15, 2021 Możesz wkleić kod tego pliku tutaj? Prawdopodobnie gdzieś w tym pliku jest używany modyfikator Smarty który działa na tekście, a jest przekazywana w zmiennej tablica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 koniofix Posted December 16, 2021 Author Share Posted December 16, 2021 Poradziłem sobie przywracając kopię z poprzedniego dnia - zadziałało mimo, że nic w tym czasie nie zmieniałem w kodzie a już na pewno nie w tym pliku. Tak na marginesie, Gdzie szukać tego pliku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted December 16, 2021 Share Posted December 16, 2021 Pliki tpl szablonu znajdziesz w themes/nazwa_szablonu/templates i w tym przypadku zapewne jeszcze głębiej w /catalog/ Zobacz poradnik jak znajdować pliki: https://youtu.be/2wJpkoMBsyI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
koniofix
Pojawił mi się taki błąd na stronach produktów:
(1/1) ContextErrorException
Warning: htmlspecialchars() expects parameter 1 to be string, array given
in 06a3edc895c077d5518e7819acd93ab4b3c5e672_2.file.product-prices.tpl.php line 195
Nic w tym czasie nie kombinowałem w kodzie. Jak coś to gdzie mogę znaleźć ten plik product-prices.tpl.php
Będę wdzięczny za pomoc.
3 answers to this question
Recommended Posts