thn_ Posted December 13, 2021 Share Posted December 13, 2021 Użyłem górnej części order_conf jako szablonu dla kilku innych maili (np. dane do przelewu), ale w nowych mailach nie wyświetlają się zmienne {date} czy {payment} Co może być tego powodem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Daresh Posted December 13, 2021 Share Posted December 13, 2021 Nic, po prostu order_conf ma swoje zmienne, a inne szablony mają swoje zmienne (znacznie bardziej okrojony zestaw) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 thn_ Posted December 14, 2021 Author Share Posted December 14, 2021 16 hours ago, Daresh said: Nic, po prostu order_conf ma swoje zmienne, a inne szablony mają swoje zmienne (znacznie bardziej okrojony zestaw) Dziękuję za odpowiedź. Gdzie mogę w takim razie znaleźć listę zmiennych dla poszczególnych szablonów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Krystian Podemski Posted December 15, 2021 Share Posted December 15, 2021 Możesz je znaleźć w miejscach gdzie są wysyłane maile w kodzie Można natomiast zdefiniować własne zmienne na kilka sposobów korzystając z Hook, które dostępne są w classes/Mail.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
thn_
Użyłem górnej części order_conf jako szablonu dla kilku innych maili (np. dane do przelewu), ale w nowych mailach nie wyświetlają się zmienne {date} czy {payment}
Co może być tego powodem?
3 answers to this question
Recommended Posts